NIEUWS najaar 2016

Vernieuwing speeltuinen

Op initiatief van de gemeente Moerdijk worden de speeltuinen vernieuwd. Niet alleen de kinderen staan daar bij centraal, maar ook de andere leeftijdscategorieën mogen aangeven waar ze behoefte aan hebben.

Mooiste Voortuin

De winnaars van de mooiste voortuin waren:
1 Fam Pleit, Friesestraat
2 Fam Polak, Deventerstraat
3 Fam Nouwen, Hoge Heijningsedijk
De foto’s staan op de site van de Dorpsraad.

Hanging Baskets

De hanging baskets zijn vervangen door nieuwe “vogelhuisjes”. De kinderen van de instuif hebben weer prachtige creaties gemaakt. De oude vogelhuisjes zijn gerecycled en hebben een nieuwe “look” gekregen. Dit keer met kerstversiering.

Nieuwe bewoners

Als u nieuw bent in Heijningen of weet dat er nieuwe bewoners in Heijningen zijn gekomen, dan willen we dit graag van u horen. Zij ontvangen een welkomstpakket namens de ondernemers in Heijnigen.
U kunt dit doorgeven aan één van de dorpsraadleden of via de website www.dorpsraadheijningen.nl

Vergadering Dorpsraad

De leden van de dorpsraad komen 10 keer per jaar bij elkaar om nieuwe ideeën te bespreken. Uiteraard mag u daar indirect aan mee doen door ideeën in te brengen. Die kunt u doorgeven aan één van de dorpsraadleden of via de mail op de website sdheijningen@hotmail.com
Op de website kunt u meer info en foto’s vinden.
De Dorpsraad hoopt u weer te ontmoeten op één van de activiteiten.

Margret van Doorn, Dick Zorgdrager, Klarie de Vos, Arjen de Vos, Nella Rispens, Corine van Nieuwenhuizen, Erica Dam