Op 13 januari 2018 heeft de Dorpsraad een "Nieuwjaarsbakkie" georganiseerd.

Deze avond was bedoeld voor alle Heijningers, jong en oud, om elkaar het beste voor het nieuwe jaar te wensen. Alle verenigingen die Heijningen rijk is waren daarbij uitgenodigd. Ze waren in de gelegenheid om zich te presenteren bij bekenden, maar ook bij degenen die de vereniging nog niet kenden. Zo waren er optredens van Ballet en dansschool Caroline, Drum- en showfanfare Heijningen en sketches van Toneelvereniging Kreatief die door Chiem de Vos aan elkaar gepraat werden.

De avond was een succes en werd door een groot aantal Heijningers bezocht die genoten van gratis koffie/thee van de Dorpsraad, heerlijke koekjes gebakken door de kinderen van de Instuif, hapjes geschonken door de Toneelvereniging, de gratis consumptie van het Pestalozzihuis en van de optredens.

Komt u volgend jaar ook?

Foto's van deze avond vindt u in het fotoalbum van deze avond.